Cara Besarkan Batang Dengan Bawang

Nah cara besarkan batang dengan bawang dan halia. Teknik besarkan batang dengan bawang ni sememangnya unik dan berkesan dilakukan sendiri sekiranya anda “tiada” bajet nak dapatkan vimax canada dari web vimax malaysia ini. Kaedah yang kami kongsi ini supaya anda mendapat kesan besar yang diingini. Namun cara besarkan batang dengan bawang yang akan anda pelajari sebentar lagi masih perlu di perhalusi.

Cara Besarkan Batang Dengan Bawang Putih Dah Halia

Memang gerun sikit dengar part besarkan batang dengan bawang putih dan halia ni. Bagi abam kalau “home dad” macam saya ni atau budak – budak sekolah yang belum ada pendapatan sendiri bolehlah cuba teknik ni. Bukan apa risau isteri nampak pelik je bila abam – abam dok tumbuk bawang pastu lumur – lumur kat batang zakar.

Tapi walaubagaimana pun sebab dah ada orang nak tahu, jadi saya kongsikan juga cara besarkan batang dengan bawang ini. Tapi hairan juga kenapa bukan cara besarkan zakar dengan halia ke, kunyit ke hahaha.

Teknik Besarkan Batang Dengan Bawang Putih Dan Halia

 

Ok, ingat bawang putih yang berbau kuat tu. Dan juga halia yang baik untuk membuang angin dalam badan. Ok caranya adalah dengan memarut seulas bawang putih dan seinci halia. Parut tau, bukan tumbuk guna lesung batu. Sebabnya, lesung batu biasanya wat tumbuk sambal. Kalau abam – abam guna lesung baru juga, nanti rasa pijau pedas pada batang zakar.

Kemudian campurkan 30ml minyak masak suam. Bukan masak tau, kalau tak pasti acaner, try panaskan minyak 30ml bagi suam. Kemudian campur dengan bahan parutan tadi. Biarkan dalam 10 minit, baru diguna untuk urut zakar supaya membesar. Urut setiap malam, selama 10 ke 15 minit. Buat tolakkan dari pangkal zakar hingga ke kepala takuk zakar.

Abam sebenarnya hanya dapat tips ni dari kawan abam orang indonesia. Katanya orang indon punainya lebih besar kerana mengamalkan urutan zakar. Pada abam orang malaysia pun sama je mengurut zakar. Cuma mungkin bukan semua tahu mengurut zakar mereka sendiri. Selain tu teknik urut zakar yang betul pasti berikan hasil berbanding sapu sahaja atau gentel telur.

Cara besarkan batang dengan bawang merupakan salah satu cara untuk besar dan panjangkan zakar secara percuma dan guna apa yang ada didapur sahaja. Dari segi keberkesanan saya belum ada jawapannya kerana saya berniaga produk vimax canada yang dah 20 tahun dalam pasaran dan masih di cari kerana keberkesanannya besarkan zakar lelaki. Produk vimax adalah option yang lebih selamat dan tersangat kurang kesan sampingan dan berkesan pada rata – rata lelaki yang menggunakannya.

Dengan guna bawang dan halia ni, kalau betul – betul tiada bajet sangat, boleh dicuba. Tapi kesan sampingannya tidak dapat dipastikan. Cuma serba sedikit tips yang abam boleh kongsi adalah dengan seperti jangan menggunakan alatan didapur seperti pisau, lesung batu dan papan pemotong. Sama juga dengan minyak yang nak di hangatkan. Bukan apa, risau jika ada peralatan yang masih mempunyai bekas potong cili. Dan akan sebabkan zakar menjadi pijar dan gatal – gatal.

Jom Baca : Bagaimana Vimax Besarkan Batang Anda

Zakar kita bukan macam anggota lainnya, tangan kita kena pijar cili pun kita dah tak selesa, apatah lagi jika punai yang sensitif. Teknik besarkan batang dengan bawang memang boleh anda cuba, tetapi admin tidak bertanggungjawab diatas kesan sampingan yang mungkin berlaku hasil dari menggunakan tips cara besarkan batang dengan bawang ini.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *