Cara Besarkan Zakar Dengan Vimax Canada

Cara besarkan zakar yang akan dikongsikan ini adalah cara untuk maksimumkan pembesaran zakar lelaki dengan menggunakan vimax canada. Cara besarkan zakar yang diajar ini diambil dari pengalaman admin mencuba dan menggunakan produk vimax original sewaktu bujang.

Zaman bujang saya akhiri pada september 2016. Saya mulai makan vimax adalah pada awal tahun 2014. Sewaktu bujang saya adalah seorang lelaki yang gemuk dan lambat berkahwin, lantaran orang gemuk susah dapat jodoh. Biasanya orang gemuk dikaitkan dengan saiz zakar yang kecil. Jadi itu menambah perasaan rendah diri yang menyebabkan rasa tiada wanita yang mahu berdamping.

Sewaktu umur 30an saya sudah mulai rasa bosan. Dulu ada juga arwah emak yang boleh dibuat peneman. Lepas dia pergi barulah saya sedar yang kehidupan perlu diteruskan. Kehidupan saya jauh lagi dan saya tidak mampu untuk hidup tanpa arah tujuan. Jadi saya tetapkan haluan, mahu mencari jodoh, mahu kuruskan badan dan juga mahu besarkan zakar.

Cara Besarkan Zakar Untuk Persediaan Kahwin

Perkara pertama yang saya buat adalah saya cari cara besarkan zakar. Ini kerana rakan kolej meminta buatkan blog ubat kuat, beliau berniaga produk seperti ini. Dan dari beliaulah saya terpengaruh untuk mencuba produk besarkan zakar.

Katanya, orang gemuk macam saya pun boleh besarkan zakar tanpa perlu kuruskan badan

Dari kata – katanya itu membuat saya memasang impian, jika aku dan punyai zakar besar saiz lelaki dewasa, pasti aku boleh berkahwin juga. Saiz zakar masa itu, besar sikit sahaja dari lighter.

Saya ambil sebotol untuk test tengok. Kemudian saya makan sebiji setiap pagi lepas sarapan. Rakan serumah yang sebelum ni dah pernah makan vimax beri tips makan vimax. Katanya kalau nak besarkan zakar lagi cepat guna vimax adalah dengan urut minyak lintah. So saya minta kawan yang niaga tu bawakan vimax lagi sebotol dan minyak lintah yang berkesan.

Katanya minyak lintah yang mahal, biasanya berkesan, nanti saya bawak awak pilih la.

Dalam pemilihan itu, saya ambil minyak lintah gunung tok ayah yang market pricenya rm80. Baunya wangi dan tiada bau hanyir lintah. Ohh ye, sewaktu ini saya sudah memakan vimax selama 3 minggu dan telah mendapat sedikit besar.

Saya tanya juga pada kawan yang jual, betul ke minyak lintah sesuai untuk cepatkan pemanjangan zakar?

Katanya memang benar, katanya vimax ni “membina isi dan padatkan zakar, ia juga tebalkan urat zakar“. Minyak lintah pula mengandungi satu kimia lintah yang zakar kita tidak punyai. Kimia tu namanya hirudin yang bertindak mengembangkan urat dan isi zakar.

Jika lihat lintah, ia cuma besar jari kelingking sahaja, tetapi apabila ia menghisap darah, ia boleh jadi gemuk, besar no limit. So orang – orang zaman dahulu melihat lintah ini ada sifat seperti zakar. Zakar kita juga menjadi tegang dan mengembang besar apabila darah memasukinya. Tetapi pembesarannya mempunyai limit.

Cara Besarkan Zakar Dulu Kala

Orang dulu cari cara besarkan zakar dengan mencuba – cuba sahaja, tiada kajian makmal dan sebagainya. Semuanya konsep trial dan error. Bila mereka lihat lintah ini sifatnya sama seperti zakar tetapi lebihnya ia apabila dimasuki darah ia boleh kembang sehingga no limit. Jadi mereka tahu ada sesuatu tentang lintah yang mungkin dapat membantu mereka selesaikan masalah ini. Dan dengan cara membuat minyak, mereka dapat memindahkan extract kimia hirudin didalam lintah kepada minyak lintah.

Minyak lintah ini pula digunakan untuk membuat minyak urut zakar yang berkesan untuk mengembangkan urat dan isi zakar. Jika selalu urut akan memanjangkan zakar.

“Macam situasi awak dah 3 minggu, masa ni waktu terbaik untuk urut zakar setiap hari. Sehingga vimax habis.” katanya.

Saya tanya semula kenapa sampai vimax habis dan bukan minyak habis?

Dia jawab balik..

Kan awak tanya cara besarkan zakar guna vimax dan minyak lintah..? So saya terangkan pada awak formula untuk besarkan zakar dengan minyak lintah dan vimax la ni.

Ohh ok.. ok. teruskan – teruskan.. saya jawab balik.

Ok awak dah tahu cara minyak lintah berfungsi dan cara vimax berfungsi. Tapi ada lagi yang awak kena tau iaitu organ badan manusia yang paling besar adalah kulit. Kulit ni menyaluti seluruh badan.

Pernah tengok iklan fair and lovely?

Mesti pernahkan. Krim yang diberi pakai tu memang berkesan untuk cerahkan kulit, tetapi kalau pakai seminggu dua minggu, takkan nampak lagi kesannya. Kalau sebulan cerah ketara, 2 bulan lagi ketara. Betul saya jawab, tapi itu yang tunjuk di tv. Pakai komputer kot.

Dia jawab,

Itu dia tunjukkan contoh kesan yang orang akan dapat setiap minggu, sikit – sikit hingga banyak ngok..

Iklan tu target wanita, bila orang ppuan tengok, dorang akan bayangkan muka dia berubah cerah macam dalam tu. Lu tengok awek bolehla.

Jadi apa kena mengena fair n lovely dengan cara besarkan zakar?

Ok ni nak terang ni. Bila awak makan vimax, ia bina isi dan padatkan zakar. Kesan besar dan panjang dia sekata 5mm. Bila dalam 3 minggu awak makan awak akan dapat 5mm ni.

Kenapa 3 Minggu?

Sebabnya badan kita ni terdiri dari sel hidup dan mati. Sebagai contoh tangan awak luka kena pisau. Dalam 3 hari, biasanya luka awak takkan berdarah lagi dan tempat yang terkoyak tu dah tertutup. Ini kerana badan mengesan adanya luka dan ia menghantar sel baru untuk menutup tempat terluka itu. Itu adalah salah satu fungsi sel dalam badan kita. So kat situ sel daging dan sel kulit yang baru diganti.

Proses penggantian sel yang complete berlaku dalam 21 hari sehingga 120 hari.

Untuk kulit, ia complete dalam 21 hari. Untuk organ dalaman macam jantung, buah pinggang, ia ambil masa 120 hari. Itu sebabnya bila awak tengok iklan fair and lovely, 3 – 4 minggu baru better cerahnya, jika 2 bulan; itu sudah 3x tukar kulit wajah.

Sama juga waktu makan vimax, penggantian kulit atau sel baru bagi zakar kita adalah 3 minggu. Sebab itu bila awak makan vimax 3 minggu, awak nampak kesan ni sebanyak 5mm.

Tapi 5mm tak banyak, vimax berkesan tetapi dia lambat. Bayangkan kalau awak nak 1 inci @ 25mm panjang. Awak kena makan 5 botol vimax untuk dapat 1 inci panjang. 5 Botol bermakna 5 bulan.

Jadi memang ada orang cuba menggabungkan penggunaan beberapa produk sekaligus. Ada yang pagi makan vimax dan petang makan bazooka usa. Cara besarkan zakar ni salah sama sekali sebab tempoh sama, kulit kita membesar sama sahaja. Ingat zakar kita bukan seperti perut yang boleh disumbat macam – macam. Lepas seminggu dah maintain boyotnya.

Akan tetapi batang zakar kita bersifat elastik yang boleh di urut dan dilentur. Cara tebaik adalah dengan mengurut minyak lintah pada zakar. Bila makan vimax kulit permukaan zakar memanjang dan melebar kerana urat zakar menjadi tebal, dan berisi. Bila diurut minyak lintah pula, isi ini akan mengembang, urat akan mengembang. Dengan cara minyak lintah dan vimax memang cara besarkan zakar serta panjang yang paling berkesan.

Panjang lebar cerita kawan saya yang kini dah jadi bos saya. Memang bos dia kena tahu semua. Jadi kalau orang cakap dapat seinci sebulan makan vimax tu sebenarnya bohong dan dia tak pernah makan vimax.

Saya tak tanya dia cara urut zakar sebab saya memang dah tahu dari internet. So balik rumah saya memulakan aktiviti mengurut zakar setiap malam sebelum tidur dan dibiarkan kepagi, esoknya baru basuh. Jika sedang mengurut, cuba jangan melancap kerana itu adalah pantang terbesar jika mengurut zakar.

Kesan Selepas Sebulan Makan Vimax Dan 10 Hari Terakhir Urut Minyak Lintah

 

Saya agak terkejut kerana urutan selama 20 minit urut tolak kedepan telah memberi sekitar 1.5cm @ 15mm dalam masa 10 hari. Habis sebotol vimax, saya mulakan botol kedua dan mengurut pada 10 hari terakhir. Kali ini saya mendapat 2cm. Total 2 bulan saya mendapat 3.5cm. Cara besarkan zakar yang diperturunkan kepada saya adalah teknik sebenar.

Bulan berikutnya saya tidak mengambil kerana masalah kewangan selama 2 bulan.

Lagipun dari situ saya dapat lihat yang saiz zakar adalah kekal lepas 2 bulan berhenti vimax.

Selepas 2 bulan saya meneruskan rutin ini untuk 2 botol lagi. Pada masa ini saya mendapat 1.5cm setiap bulan. Pada masa ini, jumlah yang telah saya dapat adalah 6.5cm.

Kemudian saya stop lagi hampir 3 bulan kerana berpuasa dan hari raya. Btw jika bulan puasa saya tidak galakkan makan vimax untuk tujuan membesarkan zakar kerana masa pengambilan vimax adalah 30 minit selepas sarapan pagi. Kalau gunakan vimax untuk tahan lama ok lagi sebab biasanya kita cuma ambil sebiji, 2 jam sebelum bersama yang biasanya waktu malam.

Sesetengah orang boleh makan sahur lebih awal, namun bagi kebanyakkan orang mereka bersahur pada setengah jam terakhir. Jadi lepas habis makan tinggal 5-10 minit sebelum azan subuh, memang tak sempat makan vimax. Sebab kena makan setengah jam kemudian.

Jika anda makan sejurus selepas makan, anda mungkin menghadapi masalah berikut:

  • Loya, rasa nak muntah
  • Rasa tak sedap perut
  • Sendawa bau vimax

Selain itu juga, anda perlu minum banyak air. Dan didalam bulan puasa, badan kita akan kekurangan air. Masalah yang disebabkan kekurangan air apabila makan vimax atau apa-apa produk kuat lain adalah:

  • Pening
  • Sakit urat badan
  • Demam
  • Sakit gigi
  • Pedih ulu hati

Jadi saya memang tidak suggestkan pengambilan vimax canada dalam bulan puasa. Kerana perlu jarakkan setengah jam lepas makan yang biasanya tak sempat. Itu bagi yang memang bangun sahur, tetapi yang selalu terlupa sahur bermakna pada hari tersebut anda dah skip makan vimax. Sedangkan untuk tujuan cara besarkan zakar anda, pengambilan mestilah pada waktu pagi, waktu yang sama setiap hari serta tidak boleh skip – skip. Ini sama sekali akan jejaskan rutin pagi dan “diet vimax” anda menjadi huru – hara.

Selepas raya haji baru saya mulakan semula makan vimax canada dan diurut zakar. Kali ini saya beli 3 botol sekaligus sebab dalam masa 3 bulan tidak mengambil vimax, saya teruskan rutin mengurut zakar sehingga habis minyak lintah gunung tok ayah. Kalau beli 3 botol saya dapat FREEGIFT minyak lintah tok ayah secara percuma.

Sebab itu saya beli 3 botol lagi. Dah save RM80 bayar asing kalau beli vimax sebotol – sebotol. Kesan sewaktu 3 bulan mengurut zakar ini adalah sebanyak 2cm. Manakala isi gemuk zakar masih sama. Waktu makan vimax tu dah jadi tebal sedikit. Tapi masih katogeri kecil. Namun selepas 3 bulan sambung menggunakan vimax canada, hasilnya seperti berikut.

Panjang zakar saya asalnya 5cm (2 inci)

Tebal besar sedikit dari lighter

Lepas makan 2 botol vimax dapat +3.5cm

Lepas sambung lagi 2 botol dapat +3cm

Urut sahaja untuk 3 bulan dapat +2cm

Makan vimax lagi 3 bulan dapat + 4.5cm

Total 7 bulan makan vimax bersama urut + 3 bulan urut sahaja adalah 13cm (5 inci)

Makna total kepanjangan zakar sekarang adalah 7inci dan ketebalan zakar sudah besar sedikit dari saiz 2 biji lighter. Serius tebal. Impian untuk berkahwin memang dah terbuka luas.

Cara Besarkan Zakar Dengan Vimax Canada Ini Ternyata Berkesan

Saya sendiri telah mendapat 13cm atau lebih kurang 5 inci setengah dalam masa 7 bulan menggunakan vimax. On off 2 bulan dan 3 bulan menjadikan proses nak besarkan zakar ni ambil masa setahun juga lamanya. Ia bukanlah makan sebotol dah jadi besar panjang.

Dan semua produk makan pun begitu. Ada banyak yang selfclaim produk “makan” yang mereka jual boleh beri 5cm sebulan itu memang karut dan tidak masuk akal. Sekurang – kurangnya anda dah tahu yang produk makan boleh pergi 5mm ke 1cm sahaja disebabkan faktor penggantian sel kulit baru memang cuma akan beri jumlah tersebut. Vimax ni dia bertahan dalam pasaran kerana keberkesanan dia. Dan dia tidak menipu pelanggan.

Bayangkan jika produk makan lain claim boleh beri 5cm sebulan, mula – mula je orang seronok nak cuba. Tapi lepas dah cuba, walaupun produk tersebut berkesan dan beri 5mm ke 1cm, orang akan cakap produk tersebut tidak berkesan kerana seller yang menipu pembeli dengan nyatakan ia boleh beri 5cm sebulan.

Vimax Canada dia tidak membuat claim sebegitu, kerana pembuat vimax bukanlah “Produk Jenama Sendiri” yang tumbuh bak cendawan masa kini. Vimax canada dah dekat 20 tahun dalam pasaran dan bertahan kerana keberkesanannya dan tidak claim perkara yang tidak masuk akal.

Pada masa saya menulis ini, saya baru sahaja menyambut kelahiran anak pertama pada hujung tahun 2017.

Usaha dan niat yang betul adalah kunci kejayaan ini. Semasa saya dapat pemanjangan dan pembesaran zakar ini, saya belum mula berdiet. Sebaliknya setahun lepas itu apabila sudah ada awek yang kini adalah isteri saya, waktu itu saya mula berdiet ketat dan makan sekali sahaja sehari. Yelah, nak nampak segak dalam gambar kahwin nanti.

Berminat Nak Dapatkan Vimax Canada? Semak Harga Disini

Ini maknanya memang benar kata bos saya tadi yang tanpa mengira saiz badan, pembesaran zakar memang boleh dilakukan, yang penting kenalah ikut dan amalkan cara besarkan zakar yang sebenar.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *